Dlan na Dlan Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Vpis v nogometno šolo

Prvi VPIS nogometašev/ic starih od 5 do 14 let, ki še niso vpisani v Nogometni klub/šolo Dlan Logatec --> Vse informacije o VPIS-u.

Utrinki
u9-turnir-logatec-15-5-2013147.jpg
Uradna športna oprema

Si nogometaš ali navijač? Si želiš imeti uradno športno opremo najboljšega kluba oz. šole?

S klikom na sliko ali TUKAJ dostopate do vseh informacij.

osnovni-paket-s-torbo-delta-z-napisi

veliki-paket-s-torbo-delta-brez-kape-z-napisi

Izbirni treningi - Dlan Logatec "futsal" članska ekipa

za-spletno-stran-futsal-1krog-dlan-logatecPrvi del prvenstva v 2. SFL je končan. V tednu, ki prihaja članska ekipa že začenja s pripravami na drugi del. Odmor bo kratek zato bodo aktivnosti zelo zgoščene.

Za uvod bodo na sporedu trije odprti izbirni treningi namenjeni vsem, ki bi se želeli ekipi pridružiti in menite, da ste iz pravega testa za člansko ekipo. Številčno je ekipa že sedaj velika, ker pa kljub temu želimo, da prav vsak dobi priložnost in pokaže svoje znanje vas vabimo, da se nam pridružite. Treningi bodo na sporedu v sredo (14. 12.) 18.30-20.00, v nedeljo (18. 12.) 14.00-15.30 in ponedeljek (19. 12.) 18.30-20.00 v telovadnici OŠ 8 talcev v Logatcu.

Glavna novost pred drugim delom prvenstva pa je novica o prihodu novega trenerja na klop članske ekipe s katerim bo klub in ekipa nadaljevala začrtano pot in zagotovo dvignila nivo delovanja ter rezultatsko uspešnost.

Že sedaj vabljeni na prvo tekmo v domači dvorani in sicer 10. krog 2. SFL, ki bo na sporedu v soboto (14. 1. 2017) v športni dvorani Logatec.

Za srce, na srcu, v srcu!

 
Napovednik

URNIK treningov in tekem - aktivnosti ekip - AKTUALNO (povezava).

Partnerji / podporniki