Dlan na Dlan OK-Logatec Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Vpis v nogometno šolo

Prvi VPIS nogometašev starih od 6 do 18 let, ki še niso vpisani v Nogometni klub/šolo Dlan Logatec --> Vse informacije o VPIS-u.

Utrinki
u9-turnir-logatec-15-5-2013148.jpg
Uradna športna oprema

Si nogometaš ali navijač? Si želiš imeti uradno športno opremo najboljšega kluba oz. šole?

S klikom na sliko ali TUKAJ dostopate do vseh informacij.

osnovni-paket-s-torbo-delta-z-napisi

veliki-paket-s-torbo-delta-brez-kape-z-napisi

Šolanje igranja nogometa

Osnovne informacije – igranje nogometa za nogometaše od U7 do članske ekipe:

Osnovni podatki o ekipah:

V nadaljevanju so navedeni osnovni podatki in značilnosti procesa treniranja nogometa za posamezne ekipe oz. starosti otrok. Urnik treningov je vsak začetek tedna (ob ponedeljkih) sproti ažuriran in objavljen na spletni strani (URNIK treningov in tekem). Urnik se, odvisno od ekipe do ekipe, spreminja vsak teden zato ga je potrebno redno spremljati. Na strani urnika se objavljajo tudi ostale pomembne informacije trenerjev oz. ekip.

Vpis v nogometno šolo starostno (navzgor) ni omejen. Spodnja meja pa je 1. razred osnovne šole. Za treniranje in igranje nogometa nikoli nismo prestari!

V sezoni 2019/2020 je vpis odprt za ekipe:

  • mlajši cicibani U7-8,
  • mlajši cicibani U9,
  • cicibani U11,
  • mlajši dečki U13,
  • starejši dečki U15,
  • kadeti/mladinci U17-19 in
  • člansko ekipo
  • --> IZPOLNITE TUKAJ --> VPIS

 

U7 (letnik rojstva 2013) - 1. razred:

Vadba je od avgusta do novembra na sporedu ob ponedeljkih, sredah in petkih v Grajskem parku Vitez (zakaj trije termini? Zato, da lahko otroci uskladijo vadbo z ostalimi obveznostmi in pridejo na trening vsaj dvakrat na teden). Vadba trikrat na teden ni pogoj za vpis v nogometno šolo. V zimskem času od novembra do marca vadba poteka v dvorani. Od marca do junija vadba poteka ponovno zunaj, urnik vadbe je enak, kot v obdobju od avgusta do novembra. Nogometaši ekipe U7 se v prvem letu igranja učijo osnov in pravil nogometne igre. V zimskem času se preizkusijo v prvi prijateljski tekmi v dvorani, na turnirju v juniju pa pokažejo kaj so se preko leta naučili.

U8 (letnik rojstva 2012) - 2. razred:

Vadba je od avgusta do novembra na sporedu ob ponedeljkih, sredah in petkih v Grajskem parku Vitez (zakaj trije termini? Zato, da lahko otroci uskladijo vadbo z ostalimi obveznostmi in pridejo na trening vsaj dvakrat na teden). Vadba trikrat na teden ni pogoj za vpis v NŠ. V zimskem času od novembra do marca vadba poteka v dvorani. Od marca do junija vadba poteka ponovno zunaj, urnik vadbe je enak, kot v obdobju od avgusta do novembra. Nogometaši proti sovrstnikom iz bližnje okolice odigrajo 4 turnirje jeseni in 4 turnirje spomladi. Turnirji se igrajo na 14 dni. Trije so v bližnji okolici in eden na Sekirici.

U9 (letnik rojstva 2011) - 3. razred:

Vadba je od avgusta do novembra na sporedu na stadionu na Sekirici. V zimskem času od novembra do marca vadba poteka v dvorani. Od marca do junija vadba poteka ponovno na Sekirici, urnik vadbe je enak, kot v obdobju od avgusta do novembra. Nogometaši proti sovrstnikom iz bližnje okolice odigrajo 4 turnirje jeseni in 4 turnirje spomladi. Turnirji se igrajo na 14 dni. Trije so v bližnji okolici in eden na Sekirici.

U10 (letnik rojstva 2010) - 4. razred:

Vadba je od avgusta do novembra okvirno na sporedu ob ponedeljkih, torkih in petkih na stadionu na Sekirici. V zimskem času od novembra do marca vadba poteka v dvorani. Od marca do junija vadba poteka ponovno na Sekirici. Tekme se igrajo vsak vikend, v jesenskem in spomladanskem delu, po ključu, enkrat doma na Sekirici, enkrat v gosteh, v bližnji okolici.

U11 (letnik rojstva 2009) - 5. razred:

Vadba je od avgusta do novembra okvirno na sporedu ob ponedeljkih, torkih in petkih na stadionu na Sekirici. V zimskem času od novembra do marca vadba poteka v dvorani. Od marca do junija vadba poteka ponovno na Sekirici. Tekme se igrajo vsak vikend, v jesenskem in spomladanskem delu, po ključu, enkrat doma na Sekirici, enkrat v gosteh, v bližnji okolici.

U13 (letnik rojstva 2007 in 2008) - 6., 7. razred:

Od avgusta do sredine novembra treningi potekajo na stadionu na Sekirici. V zimskem času od novembra do marca vadba poteka v dvorani. Od marca do junija vadba poteka ponovno na Sekirici. Tekme se igrajo vsak vikend, v jesenskem in spomladanskem delu, po ključu, enkrat doma na Sekirici, enkrat v gosteh.

U15 (letnik rojstva 2005 in 2006) - 8., 9. razred:

Od avgusta do sredine novembra treningi potekajo na stadionu na Sekirici. V zimskem času od novembra do marca vadba poteka v dvorani. Od marca do junija vadba poteka ponovno na Sekirici. Tekme se igrajo vsak vikend, v jesenskem in spomladanskem delu, po ključu, enkrat doma na Sekirici, enkrat v gosteh.

U17 "futsal" (kadetska ekipa - letnik rojstva 2003 in 2004)

Treningi potekajo 2x/3x na teden v dvorani/telovadnici v Logatcu. Od oktobra do marca je na sporedu prvenstvo pod okriljem NZS. Tekme so na sporedu ob nedeljah. Sezona traja od septembra do vključno junija.

U19 "futsal" (mladinska ekipa - letnik rojstva 2001 in 2002)

Treningi potekajo 2x/3x na teden v dvorani/telovadnici v Logatcu. Od oktobra do marca je na sporedu prvenstvo pod okriljem NZS. Tekme so na sporedu ob nedeljah. Sezona traja od septembra do vključno junija.

ČLANska ekipa "futsal" (letnik rojstva 2000 in vsi starejši):

Treningi potekajo v telovadnici in športni dvorani. V sezoni 2019/2020 bo ekipa ponovno igrala v 2. SFL. Ekipi se lahko pridružijo vsi igralci, ki že obvladajo osnove nogometa in jim je nogomet pri srcu.

 

VADNINA:

Mesečna vadnina, za proces šolanja igranja nogometa od U7 do U19, znaša 30,00 evrov in se poravnava preko položnice (po obrokih), ki jih nogometaši/ce prejemajo na e-naslov (eno položnico v septembru, drugo v januarju). Drugi otrok iz iste družine plača 50% vadnine (15 evrov). Tretji otrok ima 75% popust in ima vadnino 7,50 evrov. Velja ob tem, da vsi otroci redno trenirajo v NŠ.

Vadnina za člansko ekipo (september-april) znaša 200 evrov na sezono (plačilo v dveh obrokih). Velja prijava v ekipo, število treningov ni osnova za plačilo vadnine. Plačilo poteka preko položnice. Treningi vsebujejo tudi funkcionalno vadbo. Resnost in vestnost sta pogoja za udeležbo na treningih.

 

Oprema:

Za igranje na prostem in v dvorani se oprema razlikuje. Mlajši nogometaši/ce na treningih potrebujejo osnovno športno opremo. Kratke hlače, kratko majico, kopačke (nogometni čevlji), ščitnike za golen ter "štucke" (nogometne nogavice). V začetku kopačke, ščitniki ter štucke niso obvezni. Nakup omenjenega se opravi ob prvi priložnosti. Do takrat nogometaši/ce uporabljajo športne superge. V slabšem vremenu je potrebno imeti spodnji in zgornji del trenirke in vetrovko ter rezervna oblačila (nogavice, hlačke, majico, kapo, rokavice) v nahrbtniku, ki se ga pred vadbo pusti v garderobi. Dobro je, če imajo nogometaši/ce s seboj na vadbi plastenko ali bidon z vodo.

V dvorani je športna oprema bolj preprosta. Nogometaši potrebujejo kratke hlače, kratko majico in športne copate (superge) z nedrsečim podplatom.

 

Treningi:

Treningi na Sekirici se odvijajo v vsakem vremenu. Malo rosenja ali oblačno nebo nogometašem/icam ne škodi. Vadba na prostem oziroma različne vremenske razmere dajejo nogometni vadbi poseben dodaten čar in naredijo nogomet privlačen in zanimiv. V kolikor pa je vremensko stanje resnično slabo (toča, strele, sneg) se vadba prestavi s poslanim sms ali elektronskim sporočilom. V dvorani treningi potekajo nemoteno po urniku.


 
Napovednik

Nogometna šola NK Dlan Logatec - treningi se ob upoštevanju NIJZ vračajo na spored od 23.5. dalje.


URNIK treningov in tekem - aktivnosti ekip - AKTUALNO (povezava).

Partnerji / podporniki

Sveže novice in objave