Dlan na Dlan Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Vpis v nogometno šolo

Prvi VPIS nogometašev/ic starih od 5 do 14 let, ki še niso vpisani v Nogometni klub/šolo Dlan Logatec --> Vse informacije o VPIS-u.

Utrinki
u9-turnir-logatec-15-5-2013137.jpg
Uradna športna oprema

Si nogometaš ali navijač? Si želiš imeti uradno športno opremo najboljšega kluba oz. šole?

S klikom na sliko ali TUKAJ dostopate do vseh informacij.

osnovni-paket-s-torbo-delta-z-napisi

veliki-paket-s-torbo-delta-brez-kape-z-napisi

Nogometna zveza Slovenije / MNZ Ljubljana

Nogometna šola Logatec spada pod okrilje Nogometne zveze Slovenije oziroma natančneje Medobčinske nogometne zveze Ljubljana (MNZ Lj.). Vse ekipe nastopajo v uradnem tekmovanju omenjene zveze (MNZ Ljubljana). Tekmovanje je razdeljeno na jesenski in pomladanski del prvenstva. Prvenstvo (jesenski del) se začne proti koncu avgusta in traja do sredine novembra. Spomladanski del prvenstva se začne proti koncu marca in traja do sredine junija. Začetek in konec posameznega dela prvenstva je odvisen od starosti ekipe in lige v kateri ekipa nastopa.

Vse ekipe nogometne šole igrajo svoje domače tekme na stadionu Sekirica. Garderobe so urejene do te mere, da dopuščajo igralcem, sodnikom in funkcionarjem normalno in nemoteno delovanje med potekom tekmovanja. Mladinska in članska ekipa igrata tekmi v športni dvorani v Logatcu.

Ekipe nogometne šole Dlan Logatec nastopajo v ligah, ki si jih lahko ogledate v novicah spletne strani, na oglasni deski ali na spletni strani MNZ Ljubljana oz. NZS. Vsak teden lahko sveže informacije o rezultatih s tekem in stanju ekip na lestvicah spremljate na naši spletni strani, Facebooku nogometne šole Dlan Logatec ali na spletni strani MNZ Lj pod zavihkom tekmovanja oz. strani Nogometne zveze Slovenije.

 
Napovednik

URNIK treningov in tekem - aktivnosti ekip - AKTUALNO (povezava).

Partnerji / podporniki

Sveže novice in objave