Dlan na Dlan Kontakt E-prijava
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Vpis v nogometno šolo

Prvi VPIS nogometašev/ic starih od 5 do 14 let, ki še niso vpisani v Nogometni klub/šolo Dlan Logatec --> Vse informacije o VPIS-u.

Utrinki
u9-turnir-logatec-15-5-2013115.jpg
Uradna športna oprema

Si nogometaš ali navijač? Si želiš imeti uradno športno opremo najboljšega kluba oz. šole?

S klikom na sliko ali TUKAJ dostopate do vseh informacij.

osnovni-paket-s-torbo-delta-z-napisi

veliki-paket-s-torbo-delta-brez-kape-z-napisi

Zgodovina

Aktivno dogajanje se je, na Sekirico, vrnilo leta 2008. V Nogometni šoli Logatec smo se odločili, da je propadanja in žalostne podobe stadiona Sekirica dovolj. Z zagrizenim delom so se stvari odvijale zelo hitro. Koča je pričela dobivati svojo novo podobo, igrišče je vstalo od mrtvih in otroški smeh je ponovno napolnil garderobe ob igrišču.

Vse skupaj se je leta 2008 pričelo znova. Postavljeni so bili zdravi temelji Nogometne šole Logatec, ki je začela vzgajati mlade nogometaše in nastopati v tekmovanju. Danes je slika, kljub kratkemu obdobju, videti lepša. Sadovi dobrega in načrtnega dela se poznajo. Napredek je očiten in daje vsem nogometnim navdušencem, ki želijo kakovosten nogomet v Logatcu, še več energije in zadovoljstva, za še boljši jutri.

V sezoni 2012/13, so vse ekipe, prvič v zgodovini nogometa v Logatcu, nastopale v tekmovanju NZS / Medobčinske nogometne zveze Ljubljana. V vseh ekipah je aktivnih 100 nogometašev. Skupaj z nogometaši v sklopu interesne dejavnosti na OŠ Tabor in OŠ 8 talcev pa se število aktivnih otrok povzpne preko 150. Proces vadbe je zasnovan na šolanju igranja nogometa od 6 let do 18 let in si sistematično sledi.

V sezoni 2021/2022 bodo ekipe od u7 do u15 ponovno nastopale v rednem tekmovanju MNZ Lj. v sklopu NZS. u15: 1. liga; u13: 3. liga; u11: skupina A; u9: skupina 1; u7; skupina 8.

 
Napovednik

URNIK treningov in tekem - aktivnosti ekip - AKTUALNO (povezava).

Partnerji / podporniki

Sveže novice in objave